İnegöl OSB’den deprem bölgesine 100 bin TL bağış

Elazığ’ın Sivrice ilçesini vuran deprem felaketi, Türk halkının birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha harekete geçirdi. Elâzığ ve Malatya’da 41 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği bin 607 vatandaşın yaralandığı deprem sonrası, bölgeye yardım elini uzatan kurum ve kuruluşlar arasına İnegöl Organize Sanayi Bölgesi de 100 bin lira bağış yaparak katıldı.

İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, Elâzığ ve Malatya’da binlerce vatandaşımızı mağdur eden deprem felaketinin Türk milletini derinden üzdüğünü belirterek, depremden etkilenen vatandaşların acılarını paylaştıklarını ifade etti. Başkan Şahin, "Yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. İnegöl OSB’de faaliyet gösteren iş adamları olarak Elâzığ ve Malatya’daki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" dedi.

OSB Başkanı Şahin, deprem ve diğer doğal afetlerin yıkıcı etkilerinin, acılarının ancak birlik ve beraberlik içerisinde, yardımlaşma ile sarılabileceğini belirterek, Türk milletinin deprem bölgesine yardım elini uzatmakta gecikmediğini ve yardım kampanyalarına verdiği katkı ile hassasiyetini ortaya koyduğunu söyledi. İnegöl OSB’de faaliyet gösteren sanayicilerimiz adına OSB Yönetimi olarak deprem bölgesine AFAD kanalıyla 100 bin lira bağış yaptıklarını dile getiren Zeki Şahin,  "Deprem mağduru kardeşlerimizin bir nebzede olsa merhem olmaya çalıştık” diye konuştu.